DE BROUWERIJ

https://brouwerijbastion.be/wp-content/uploads/2020/06/Logo-brouwerij-bastion-groot_Tekengebied-1.jpg

ONS VERHAAL

Als bierliefhebbers en hobbybrouwers kwamen we samen om onze passie uit te drukken in onze eigen bieren. Beiden hebben we een job in de biersector en zijn we dagdagelijks bezig met het reilen en zeilen in de brouwerijwereld.

Al snel begonnen we ons te baseren op de mooie Citadel te Diest en dit werd dan ook ons mikpunt in onze visie. Met als ultieme doel een Brouwerij te kunnen starten op de Citadel !

BRAM SCHMITZ

Gatekeeper Bastion

Na mijn carrière als maintenance manager bij Wienerberger ben ik een nieuwe carrière gestart als freelance project/maintenance manager in een snel groeiende brouwerij. Bierliefhebber zijnde, ben ik na de carrière-switch volledig in de ban geraakt van fermentatie processen. Uit de passie voor techniek is hier een nieuwe passie gegroeid, het brouwen!

Bram-schmitz
https://brouwerijbastion.be/wp-content/uploads/2020/06/Mendel-Van-Daele-2.jpg

MENDEL VAN DAELE

Gatekeeper Bastion

Als fervent bierliefhebber en brouwer begon ik 2 jaar geleden te werken bij Brouwland. Hier heb ik mijn passie voor het bier brouwen nog meer kunnen ontwikkelen. Op een dag kwam ik Bram tegen die dezelfde interesse heeft in het bier brouwen en ondertussen al bezig was met het plan om een brouwerij te starten. Samen gingen we verder om onze ultieme droom te kunnen verwezenlijken.